Tuesday, March 29, 2011

Pencil lines skiss #230

Hallå! Äntligen tillbaka. Jag hade totalt fastnat i någon sorts slentrian-scrappande och avskydde allt jag gjorde. Lyckades få till denna layout till pencil lines-bloggen. Hoppas min "scrappers block" har släppt nu!

Monday, March 7, 2011

Skiss-o numero 228

Hur glad blev jag när veckans gäst-designer på pencillines var Nicole Pomeroy??!! Yay! En av mina absoluta favvoscrappare. Och de är inte många... petig som jag är med stilar. Veckans skiss är denna:


Jag har återigen använt mycket av Ellie's Tale kitet. Mellan papperen har jag gömt en lista över alla ord min dotter kan just nu. Tanken är att skriva nya datum, och fylla på den allt efter som. Min mamma har gjort en sådan lista åt mig när jag var liten, och det är så kul att läsa den nu.


//M

Sunday, March 6, 2011

Underbara Ellies Tale!!!!

Beställde Sassafrass-kitet Ellies Tale från http://mollysscrapbooking.blogspot.com. Igår kom det! HELT underbara papper! Älskar! Var förstås tvungen att sätta igång och scrappa direkt. Jag passade på att använda februaris sista pencillinesskiss # 227. Så här ser skissen ut:

Och så här blev min layout. Nästan allt material kommer från kitet. Dessutom baker's twine och smooch spritz som också kommer från Molly's.

//M

Wednesday, March 2, 2011

Pencil lines skiss #226

Denna layout handlar om min första VAB-dag. Lilltjejen var hemma med feber, och vi hade en mysig dag tillsammans. Här ligger hon uppkrupen i soffan och ber om mer äppeldricka.
Skissen jag jobbat efter finns på www.pencillines.com. Så här ser den ut: